Slik gir eller blokkerer du tilgang til webkameraet for et bestemt program

Slik gir eller blokkerer du tilgang til webkameraet for et program

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. Aktiver komponenten Inntrengningsbeskyttelse.
  4. Klikk på Behandle programmer for å åpne vinduet Behandle programmer.
  5. Velg programmet du vil tillate tilgang til lydopptaksenheter for, i listen. Dobbeltklikk på programmet for å åpne vinduet Programregler.
  6. I vinduet Programregler går du til kategorien Rettigheter.
  7. Fra listen over rettighetskategorier velger du Endring av operativsystemetMistenkelige endringer i operativsystemet.
  8. Velg Tilgang til webkamera.
  9. I kolonnen Handling velger du Tillat eller Nekt.
  10. Klikk på Lagre.

Hvis du velger Blokker tilgang til webkameraet for alle programmer, blokkeres programmenes tilgang til webkameraet uavhengig av klareringsgruppen og manuelt konfigurerte tillatelser.